Σύλλογος ΑμεΑ Καβάλας: Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου σε πρόσφυγα με κινητικά προβλήματα

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου βρέθηκαν στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων καθώς «σε μία πολιτισμένη κοινωνία δεν πρέπει να χωρούν αποκλεισμοί και προκαταλήψεις»

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας βρέθηκαν στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο «Ασημακόπουλου» με σκοπό τη δωρεά ενός ηλεκτροκίνητου αναπηρικού αμαξιδίου στο μέλος του με κινητική αναπηρία και το οποίο διαμένει στη Δομή.

Σημειώνεται ότι το ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο το οποίο δόθηκε στο μέλος του Συλλόγου αποτελεί δωρεά του Χορευτικού Ομίλου Καβάλας, τον οποίο ο Σύλλογος ευχαριστεί για άλλη μία φορά.

Η ανακοίνωση του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ βρίσκεται στο πλευρό όλων των ατόμων με αναπηρία, των χρονίως πασχόντων και των οικογενειών τους, προσπαθώντας στο μέτρο του δυνατού να τους υποστηρίζει σε ό,τι το χρειάζονται, να καλύπτει ανάγκες τους, εφόσον δύναται και να συμβάλει στη δημιουργία υποστηρικτικού περιβάλλοντος και ίσων ευκαιριών.

Θεωρούμε ότι πράξεις όπως αυτή του Συλλόγου μας θα πρέπει να αποτελούν κανόνα και όχι εξαίρεση σε μία πολιτισμένη κοινωνία όπως αυτή που ζούμε και στην οποία δεν πρέπει να χωρούν αποκλεισμοί και προκαταλήψεις.