Χωρίς νερό όσοι είναι συνδεδεμένοι με το παλαιό δίκτυο

Διαβάστε πότε και σε ποιες οδούς θα διακοπεί η υδροδότηση λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ

Για πέντε ώρες θα διακοπεί η παροχή νερού σε πολλές περιοχές της λεγόμενη «άνω ζώνης», αλλά και σε άλλες περιοχές στην Καβάλα λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ. Η διακοπή θα αφορά τις παροχές που είναι συνδεδεμένες με το παλαιό δίκτυο ύδρευσης και θα ξεκινήσει από τις 8 το πρωί της Παρασκευής 28 Μαΐου.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Παρασκευή 28-05-2021 από ώρα 08:00 έως 13:00, μόνο στις παροχές, των παρακάτω οδών της πόλης, που είναι συνδεδεμένες στο παλιό δίκτυο ύδρευσης:

Αμισού, Τοσίτσα, Ασκληπιού, Ιωάν. Αστεριάδου (πάνω από τον παιδικό Σταθμό), Βασιλείου του Μεγάλου, Δασωτού, Δήμου, Διογένους, Δωδεκανήσου, Επτανήσου, Ευαγόρα, Ζαΐμη, Ζάππα, Ηροδότου, Ηφαίστου, Θουκυδίδου, Ικάρου, Θ. Καβαλιώτου (επάνω από την Ι. Μέξη), Γ. Κίτσου, Καλλικράτους, Καρατάσου (από Γρίβα έως Γ. Κίτσου), Κλεισθένους, Λήδας, Μεθοδίου, Ι. Μέξη (από τέρμα Αντιπάτρου έως Παστέρ), Ναζιανζηνού, Νικ. Φωκά, Ξεναγόρα, Ορέστου, Παστέρ, Πέλλης, Περσεφόνης, Πλουτάρχου, Πολυδεύκου, Σειρήνων, Τηλεμάχου, Τιμοθέου, Τοσίτσα, Χαλεπά, Χρυσοστ. Ιωάννου, το Β. Νοσοκομείο (Σανατόριο), Παυσανία, Προύσας.