Εγνατία Οδός: Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας για την κατασκευή μετωπικών διοδίων στη Νέα Καρβάλη

Διαβάστε από πότε θα τεθούν σε ισχύ και πόσο θα διαρκέσουν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας

Στη λήψη περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό, στο σημείο ανάμεσα στη Νέα Καρβάλη και την Καβάλα, για την κατασκευή μετωπικού σταθμού διοδίων, προχωράει η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Στην ανακοίνωση της τονίζεται ότι οι ρυθμίσεις, από τη χ/θ 479+048 έως την χ/θ 479+550, «αφορούν σε εργασίες αμφίπλευρης διαπλάτυνσης του υφιστάμενου αυτοκινητοδρόμου και την κατασκευή 7 νησίδων, μεταλλικού στεγάστρου, κτιρίου διοίκησης και λοιπών βοηθητικών χώρων και ενημέρωσης ελεύθερης διέλευσης, για το χρονικό διάστημα από 31-05-2021 έως 31-07-2021.

-Κατά τη διάρκεια εφαρμογής των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται παραπλεύρως της ζώνης εκτέλεσης των εργασιών, με την χρήση της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας (ταχεία) ανά κατεύθυνση κίνησης, η οποία θα έχει πλάτος 3,75 μέτρα.

-Τα έργα θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός αν αυτά επιβάλλονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και την αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων».