Ανοίγει τις πύλες του το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας

Διαβάστε το ωράριο λειτουργίας του τις εργάσιμες ημέρες και πως μπορείτε να το επισκεφτείτε το Σάββατο

Ανοίγει τις πύλες του το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο Καβάλας και θα υποδέχεται το κοινό όλες τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας, σύμφωνα με την ανακοίνωση των «Φίλων του Δημοτικού Ναυτικού Μουσείου Καβάλας». Το μουσείο θα είναι ανοιχτό από τις 7.30 το πρωί έως τις 15.30 απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ για όσους θέλουν να το επισκεφτούν το Σάββατο θα πρέπει να κλείνεται ραντεβού.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Οι Φίλοι του Δημοτικού Ναυτικού Μουσείου Καβάλας – Μέλος της ICOM ανακοινώνουν την έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Ναυτικού Μουσείου Καβάλας από τις 03/06/2021 και εφεξής με ωράριο λειτουργίας από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή 07,30 – 15,30, το Σάββατο λειτουργεί κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο επικοινωνίας 698 555 84 06 και 2510/240-668 και την Κυριακή κλειστά.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του κοινού από τον ιό Covid – 19, καθώς τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο ασφαλούς λειτουργίας σύμφωνα με τους κανόνες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας – ΕΟΔΥ».