«Στα Φτερά του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου» μέρος 2ο με 5 ωριαία επεισόδια

Ο νέος κύκλος των 5 ιστορικών ντοκιμαντέρ θα προβληθεί από το θεματικό κανάλι της Cosmote History το φθινόπωρο του 2021 με νέα ιστορικά δεδομένα τα οποία βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας

Ο Α κύκλος της σειράς ιστορικών ντοκιμαντέρ «Στα Φτερά του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου» που αποτελείται από 5 επεισόδια στα οποία «πρωταγωνιστεί» και η Καβάλα (διαβάστε εδώ) προβλήθηκε και συνεχίζει να προβάλλεται με σχετικές επαναλήψεις, με μεγάλη επιτυχία στην τηλεθέαση, από το Cosmote History.

Μετά από αυτήν την επιτυχία και τη μοναδικότητα του θέματος η εταιρία παραγωγής Gullwing με συμπαραγωγό την COSMOTE TV αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τη σειρά με την παραγωγή του Β κύκλου που αποτελείτε από 5 ωριαία επεισόδια.

Τα γυρίσματα έγιναν σε Λονδίνο, Τένεδο, Ίμβρο, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα κ.α. και ολοκληρώθηκαν μέσα στο 2020, ενώ το post production ολοκληρώθηκε πριν από λίγους μήνες.

Ο νέος κύκλος των 5 ντοκιμαντέρ είναι έτοιμος και θα προβληθεί από το θεματικό κανάλι της Cosmote History το φθινόπωρο του 2021 σε σχετικό αφιέρωμα το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η θεματολογία των επεισοδίων του Β κύκλου επεκτείνεται σε άλλες γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας, αλλά και σε νέα ιστορικά δεδομένα τα οποία βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Πλήρη αναφορά για τη δομή των επεισοδίων μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

*Πηγή: wingsofgreatwar.com