Καβάλα: Κίνδυνος για τα οχήματα δύο «κρατήρες» στην οδό Υψηλάντου [φωτογραφίες]

Τα νερά της βροχής «αποκάλυψαν» τις τρύπες, καθώς παρέσυραν το χαλίκι-Έκκληση από τους κατοίκους της περιοχής να ολοκληρωθούν τα εν εξελίξει έργα της ΔΕΥΑΚ προκειμένου να κλείσουν οριστικά οι τρύπες

Δύο μεγάλες τρύπες «χάσκουν» στη μέση του δρόμου στην οδό Υψηλάντου στην πόλη της Καβάλας. Οι τρύπες είχαν καλυφθεί προσωρινά με χαλίκι, καθώς είναι σε εξέλιξη έργα της ΔΕΥΑ Καβάλας, ωστόσο το χαλίκι απομακρύνθηκε από τα νερά της βροχής, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν οι τρύπες στη μέση του οδοστρώματος.

Οι τρύπες είναι βαθιές, με αποτέλεσμα όσα «χαμηλά» αυτοκίνητα πέσουν μέσα να βρίσκει ακόμα και η μάσκα τους στον δρόμο, ενώ είναι δύσκολο κανείς να τις αποφύγει, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο ο δρόμος είναι στενός και οι τρύπες βρίσκονται στη μέση του οδοστρώματος.

Οι κάτοικοι της περιοχής απευθύνουν έκκληση στα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν τις απαραίτητες, για τη συντήρηση του δικτύου ύδρευσης, εργασίες, ώστε να κλείσουν οριστικά οι τρύπες, ενώ -σημειωτέον- σχεδόν για όλη την εβδομάδα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες και η πρόχειρη κάλυψή τους με χαλίκι δε θα κρατήσει.

Σημειώνεται, πάντως ότι το πρωί της Δευτέρας 7 Ιουνίου 2021 συνεργεία της ΔΕΥΑΚ έριξαν χώμα στις τρύπες, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες και κλείσουν οριστικά με άσφαλτο.