Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Ασλανίδου μάς ξεναγούν στην Καβάλα [trailer]

Η εκπομπή "My Greece" του MEGA βρέθηκε στις ομορφιές και στα αξιοθέατα της Καβάλας και σε δύο επεισόδια θα μεταφέρει στους τηλεθεατές εικόνες, χρώματα, γεύσεις και μυρωδιές από την πόλη και όχι μόνον

Το “My Greece” του MEGA βρέθηκε στις ομορφιές και τα αξιοθέατα της Καβάλας. Την περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα, γεύσεις και μυρωδιές ανέλαβε η Δέσποινα Βανδή, έμπειρη «ξεναγός» και ακόμα πιο… έμπειρη, όταν πρόκειται για την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Καβάλα.

Στο αφιέρωμα στην Καβάλα το οποίο θα προβληθεί το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 στις 18:40 η Δέσποινα Βανδή, μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου, επισκέπτονται τα σημαντικότερα μνημεία της  περιοχής, γνωρίζουν την Ιστορία, ψάχνουν πληροφορίες για τον τρόπο που παρασκευάζονται τα τοπικά προϊόντα και συμμετέχουν στην καθημερινότητα των ντόπιων.

Ο καλύτερος επίλογος στο ταξίδι δίνεται… στο πιάτο. Η Δέσποινα Βανδή πειραματίζεται με τις παραδοσιακές γεύσεις και προσφέρει στους τηλεθεατές την ευκαιρία να κρατήσουν μια ξεχωριστή γευστική ανάμνηση από το ταξίδι.

Δείτε το trailer του αφιερώματος