Χωρίς νερό για μία ώρα οι παροχές στο παλιό δίκτυο στο κέντρο της Καβάλας

Διαβάστε πότε και σε ποιες οδούς θα διακοπεί η υδροδότηση λόγω εργασιών της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΚ

Διακοπή της υδροδότησης για μια ώρα το πρωί της Παρασκευής 11 Ιουνίου ανακοινώθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑ Καβάλας, στο κέντρο της πόλης και ειδικότερα σε όσους έχουν παροχές που είναι συνδεδεμένες στο παλιό δίκτυο ύδρευσης. Η διακοπή που θα γίνει λόγω εργασιών της Υπηρεσίας θα ξεκινήσει στις 8.15.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ αναφέρει σχετικά: «Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Παρασκευή 11-06-2021 από ώρα 08:15 έως 09:15 μόνο στις παροχές, των παρακάτω οδών της πόλης, που είναι συνδεδεμένες στο παλιό δίκτυο ύδρευσης:

Αβέρωφ (από Ομόνοιας έως Ερυθρού Σταυρού), Αριστοτέλους, Κ. Βασιλείου, Εθνικής Αντίστασης, Βελισαρίου (από Βενιζέλου έως Κομνηνών), Βενιζέλου (από Βελισαρίου έως Δαγκλή οι ζυγοί αριθμοί), Βότση, Δαγκλή (από Ομονοίας έως Παλαιολόγου), Δαμιανού, Κομνηνών, Μ. Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά, Μητροπόλεως, Μητρ. Χρυσοστόμου (από Παλαιολόγου έως Βενιζέλου), Κ. Παλαιολόγου, Κ. Παλαμά, Πάργας, Φιλίππου (από Φιλόπτωχου έως Βελισαρίου), Φιλοπτώχου».