Χωρίς τους αιμοδότες δεν θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε τους ασθενείς που χρήζουν μετάγγιση αίματος

Ανακοίνωση της Διοίκησης και της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη

Τις ευχαριστίες τους προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες της Καβάλας που με την προσφορά τους υλοποιείται το πολύπλευρο έργο της υποστήριξης των ασθενών που χρήζουν μετάγγιση αίματος, εκφράζουν με ανακοίνωση τους η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας καθώς και η Υπηρεσία Αιμοδοσίας. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη αναφέρονται στον αλτρουισμό των αιμοδοτών της Καβάλας προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σήμερα 14 Ιουνίου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη η Διοίκηση και η υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, εκφράζουμε δημοσίως τις ευχαριστίες μας προς τον ανώνυμο εθελοντή αιμοδότη και προς τα μέλη των συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών που δραστηριοποιούνται στα όρια της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, επιδεικνύοντας τον αλτρουισμό τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Χωρίς τη δική τους ανιδιοτελή, διαχρονική προσφορά δε θα ήταν δυνατό να υλοποιηθεί το πολύπλευρο έργο της υποστήριξης των ασθενών που χρήζουν μετάγγιση αίματος».