Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πρίνου

Ευχαριστήριο

«Αισθανόμαστε την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πρίνου για την ευσυνειδησία που υπέδειξαν στην περίθαλψη της μητέρας μας Περσεφόνης Γαμβρέλη, ετών 87.

Η ιατρική τους κατάρτιση, η ευγένειά τους και η προθυμία όλων, έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα και την πλήρη αποκατάστασή της.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους ιατρούς Μαρία Μαλλιαρού, Παύλο Χαντέμ Ούντα και Ιωάννα Μουσκεφτάρα, τις νοσηλεύτριες Αικατερίνη Καρβουνίδου και Σοφία Χατζηεμμανουήλ και τον ΕΚΑΒίτη Δημήτριο Πατρίκο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη βοηθό ακτινολόγο Μιχαέλα Μισιρλή, γιατί, αν και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας για να προβεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θωμά Αγγελόπουλο, υπό την ευθύνη του οποίου οι κάτοικοι (άλλα και όχι μόνο) της Θάσου έχουν τη δυνατότητα να δέχονται τέτοιου επιπέδου υπηρεσίες.

Ταυτόχρονα, αποδεικνύεται για άλλη μια φόρα πόσο αναγκαίο είναι να περιφρουρήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον δημόσιο χαρακτήρα της Υγείας και να σταθούμε συμπαραστές σε όλους και όλες που την υπηρετούν».

Με τιμή,
Η οικογένεια Φλώρας, Χαράλαμπου και Στυλιανού Γαμβρέλη