Δήμος Θάσου: 1.000 ευρώ στους 5 πρώτους σε βαθμολογία Θάσιους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη για τους επιτυχόντες του νησιού στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 και μια ελάχιστη και έμπρακτη αναγνώριση της προσπάθειας τους

Εν όψει της ανακοίνωσης της βαθμολογίας των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ τις υποψήφιες και τους υποψήφιους της Θάσου οι οποίοι, με προσπάθεια, δουλειά και μεθοδική μελέτη, κατάφεραν να επιτύχουν υψηλές βαθμολογίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις εν μέσω μιας δύσκολης και ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς.

Επίσης, θα ήθελα συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς για την άψογη προετοιμασία των υποψηφίων στις σχολικές μονάδες καθώς και τους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση στην προσπάθεια των παιδιών τους.

Οι υποψήφιοι που δεν κατάφεραν να επιτύχουν τον στόχο τους δεν θα πρέπει να απογοητευτούν αλλά να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να επιμείνουν. Με αυτοπεποίθηση και πείσμα να διεκδικήσουν την επόμενη ευκαιρία.

Ο Δήμος της Θάσου, έχοντας την πεποίθηση ότι οφείλει να σταθεί δίπλα τους καθώς τα νέα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας, θα βραβεύσει με το ποσό των 1.000 € τους 5 πρώτους σε βαθμολογία, στα βασικά μαθήματα, υποψηφίους της Θάσου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021, που θα εγγραφούν στα Τμήματα τους.

Θεωρώ ότι είναι η ελάχιστη προσφορά του Δήμου στα παιδιά της Θάσου και μια έμπρακτη αναγνώριση και επιβράβευση της προσπάθειας τους.

Εύχομαι σε όλους τους επιτυχόντες την ευόδωση και των επόμενων στόχων τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση».