Βλάβη στο ΑQUA BLUE. Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες [πίνακας δρομολογίων]

Ποιο πλοίο θα αντικαταστήσει προσωρινά το AQUA BLUE μέχρι να αποκατασταθεί η μηχανική του βλάβη-Πώς θα εξυπηρετείται το επιβατικό κοινό από και προς τη Λήμνο

Μηχανική βλάβη παρουσίασε το πλοίο AQUA BLUE το οποίο συνδέει την Καβάλα με τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, με αποτέλεσμα να απαγορευτεί ο απόπλους του από το Λιμεναρχείο του Λαυρίου.

Την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 οι επιβάτες με προορισμό από Λήμνο προς Καβάλα εξυπηρετήθηκαν από το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο «ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ». Αρχικά αποβιβάστηκαν στην Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια με λεωφορεία μετέβησαν στην Καβάλα.

Οι επιβάτες με προορισμό από Καβάλα προς Λήμνο θα εξυπηρετηθούν με το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» καθώς και με το «ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ» από Αλεξανδρούπολη προς Λήμνο, ενώ οι επιβάτες από Λήμνο προς Λαύριο θα εξυπηρετηθούν με το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» προς Πειραιά

Όπως αναφέρει το kavalaportnews.gr, το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο CHAMPION JET 1 θα αντικαταστήσει προσωρινά τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 το Ε/Γ-Ο/Γ AQUA BLUE στο δρομολόγιο με απόπλου από το Λαύριο στις 22:00. Η εταιρία θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση όσον αφορά τη συνέχιση των υπόλοιπων δρομολογίων.

Δείτε τα δρομολόγια του πλοίου