Μια αγκαλιά δώρα για τα παιδιά της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων Καβάλας

Ευχαριστίες του διοικητή της Δομής Δημήτρη Ρέμμου προς το σύλλογο «Πνοή για το παιδί και την οικογένεια» και τον διοικητή του Νοσοκομείο Καβάλας για τις προσφορές και τη βοήθεια τους

Τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέδραμαν προκειμένου να εκτελεστεί άψογα το πρόγραμμα Together in Sports  που προάγει τη συνεργασία ανάμεσα σε ανήλικους πρόσφυγες και παιδιά και νέους από την Ελλάδα μέσω της δημιουργίας ενός φάσματος αθλητικών δραστηριοτήτων σε σχολεία και αθλητικούς συλλόγους, εκφράσει με δήλωση του ο διοικητής της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων της Καβάλας.

Ο Δημήτρης Ρέμμος κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην πρόεδρο και το μέλη του συλλόγου «Πνοή για το παιδί και την οικογένεια» που πρόσφεραν υλικά στα παιδιά της Δομής που θα μάθουν κολύμπι καθώς και τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Ντίνο Κλειτσιώτη για την προσφορά των 15 ιατρικών ραντεβού και την εξέταση στην Καρδιολογικη Κλινική.

Η Δημήτρης Ρέμμος αναφέρει σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά την πρόεδρο της «Πνοής» Ιωάννα Χατζηβαρύτη και τα μέλη του ΔΣ που μας επισκέφθηκαν σήμερα με μια μεγάλη αγκαλιά δώρα για τα παιδιά της Δομής που θα μάθουν κολύμπι μαζί με τα αδερφάκια τους στο πρόγραμμα Together in Sports. Το πιλοτικό του προγράμματος εκτελείται στην Καβάλα σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ομοσπονδία Ολυμπιακών Αθλημάτων της Γερμανίας και από τον Σεπτέμβριο θα τρέξει σε όλη την Ελλάδα.

Χρηματοδοτείται από το ΑΜΙF και την ΓΓ Μετανάστευσης της Γερμανίας. Ενδιάμεσος εταίρος είναι η Μετάδραση.

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 8-12 ετών. Εμείς φροντίζουμε να μην ζηλέψουν τα αδερφάκια όσων συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Θα ήταν αγένεια να ξεχάσω να ευχαριστήσω τον Διοικητή του ΓΝ Καβάλας Ντίνο Κλειτσιώτη για την προσφορά των 15 ιατρικών ραντεβού και την εξέταση στην Καρδιολογικη Κλινική του ΓΝ για όλο το καλοκαίρι, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στην άθληση σε όλα τα παιδιά της Δομής και όχι μόνο εκείνων που ηλικιακά συμμετέχουν στο πρόγραμμα και εξετάσθηκαν ήδη από καρδιολόγο της Μετάδραση».