Ανατροπή στην υπόθεση «Γυναίκα μαχαίρωσε άνδρα μέσα σε λεωφορείο»: Τελικά τα πράγματα δεν έγιναν έτσι…

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό που έγινε «είδηση» πανελλαδικά, απλά δεν... έγινε ποτέ! Ή τουλάχιστον όχι έτσι...

Τον γύρο της Ελλάδας κάνει από το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου 2021 η είδηση ότι γυναίκα, μέσα σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, μαχαίρωσε άνδρα συνεπιβάτη της στο δρομολόγιο Καβάλα-Δράμα [διαβάστε το αρχικό ρεπορτάζ πατώντας εδώ].

Η είδηση –που επιβεβαιώθηκε και από πηγές του ΚΤΕΛ– δεν ευσταθεί. Πώς πραγματικά είχαν τα πράγματα…

Όντως, το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου 2021 η Αστυνομία έλαβε κλήση για «ύποπτο ζευγάρι» εντός του λεωφορείου που κινούνταν στην περιοχή του Δοξάτου. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, αλλά δεν βρέθηκε ούτε μαχαίρι ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο ούτε φάνηκε να υπάρχει κάποιος διαπληκτισμός μεταξύ της γυναίκας και του άνδρα που να δικαιολογεί τη «φασαρία».

Το νεαρό ζευγάρι όντως προσήχθη από τους αστυνομικούς, ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε σύλληψη ούτε κατατέθηκαν μηνύσεις από καμία πλευρά.

Όσο για τον τραυματισμό του άνδρα, αυτός –σύμφωνα με τη μαρτυρία του ίδιου– προκλήθηκε από… χτύπημά του σε βράχο σε κάποια παραλία της Καβάλας νωρίτερα την ίδια μέρα!

Να σημειωθεί ότι την «είδηση» η οποία, επαναλαμβάνεται, επιβεβαιώθηκε από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Καβάλας, έσπευσε να αναμεταδώσει και το σύνολο, σχεδόν, των πανελλαδικών ηλεκτρονικών ΜΜΕ.