Νοσοκομείο Καβάλας: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες του σοκαριστικού τροχαίου στο Περιγιάλι

Δεν «ανέβηκε» ο αριθμός των νεκρών όπως ψευδώς γράφηκε στα Κοινωνικά Δίκτυα - Δηλώσεις του Διοικητή του ΓΝΚ Κωνσταντίνου Κλειτσιώτη

Έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουλίου 2021 στην Καβάλα, έξω από το Κέντρο «Καβαλιώτισσα» στο Περιγιάλι όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι, το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής τριών ανθρώπων και προκάλεσε τον τραυματισμό ακόμη τριών [διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε φωτογραφίες πατώντας εδώ].

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας που συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα με το ΙΧ αυτοκίνητο που επιχείρησε την αναστροφή καθώς και δύο καλεσμένοι του γάμου από τη Δράμα οι οποίοι χτυπήθηκαν από το δίκυκλο έφτασαν νεκροί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ το ιατρικό προσωπικό «έσκυψε» επάνω από τους τρεις τραυματίες, δύο επίσης από τη Δράμα και μία κυρία από τη Θεσσαλονίκη.

Κάποια στιγμή γράφτηκε ότι ο τραγικός απολογισμός των νεκρών «ανέβηκε» στους τέσσερις, κάτι το οποίο αναπαράχθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ωστόσο, σύμφωνα με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Ήταν συγκλονιστικό, πρωτόγνωρο αυτό που συνέβη», επισημαίνει σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, σημειώνοντας πως «από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο μας σήμανε συναγερμός αφού δεν ξέραμε τι ακόμα να περιμένουμε, οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες»…

Αυτήν τη στιγμή στο ΓΝΚ νοσηλεύονται οι τρεις τραυματίες, ευτυχώς «εκτός κινδύνου»· μάλιστα, ο ένας από τρεις, άνδρας από τη Δράμα, δεν αποκλείεται να πάρει εξιτήριο ακόμη και σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου. Οι άλλοι δύο θα συνεχίσουν τη νοσηλεία τους, ωστόσο «σύμφωνα με τους ιατρούς η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται σταθερή και δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους», υπογράμμισε ο κ. Κλειτσιώτης.