Στην εκκίνηση το πρόγραμμα «Together in Sport» στην Καβάλα

Συνάντηση του Δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη με τους εκπροσώπους της Ελληνικής και Γερμανικής Ολυμπιακής Επιτροπής καθώς και τον καθηγητή που θα αναλάβει το πρόγραμμα στην περιοχή

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υλοποίηση του παιδαγωγικού προγράμματος αθλητισμού και δημιουργικής απασχόλησης «Together in Sport», το οποίο έχει κύριο αντικείμενο την προαγωγή της πνευματικής ευεξίας και την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη και την επανένταξη των ανηλίκων αιτούντων άσυλο στην ελληνική κοινωνία.

Για να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες διεξαγωγής των αθλημάτων στην περιοχή μας, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουλίου 2021 με την εκπρόσωπο της Γερμανικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Sevda Weinberg, την Ελευθερία Βασιώτη, εκπρόσωπο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, και τον καθηγητή ΤΕΦΑΑ, Αντώνη Καμπά, ο οποίος έχει την ευθύνη για την προώθηση του προγράμματος στο Δήμο Καβάλας.

Οι εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων αναφέρθηκαν στην προετοιμασία που έγινε το προηγούμενο διάστημα και στο πλαίσιο διεξαγωγής όλων των δραστηριοτήτων που προβλέπει το εν λόγω πρόγραμμα.

Ακολούθησε σύσκεψη των διοργανωτών με τη συμμετοχή των γυμναστών που θα πάρουν μέρος στο πρόγραμμα και επιθεώρηση των χώρων διεξαγωγής των πρώτων αγωνισμάτων.

Τα πρώτα αγωνίσματα, Στίβος και Κολύμβηση, θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021, στο δημοτικό στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” και στην περιοχή Περιγιαλίου.