Θάσος: Προσέγγισε τη σύζυγό του με σκάφος ενώ αυτή κολυμπούσε και την τραυμάτισε άθελά του

Το ταχύπλοο παρασύρθηκε από κύμα με αποτέλεσμα η προπέλα του να τραυματίσει στο σώμα την 49χρονη η οποία μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για νοσηλεία-Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Μία 49χρονη αλλοδαπή τραυματίστηκε την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 στη θαλάσσια περιοχή του Παραδείσου στη Θάσο, όταν ο σύζυγός της, στην προσπάθειά του να την προσεγγίσει με ταχύπλοο σκάφος ενώ αυτή κολυμπούσε, την τραυμάτισε με την προπέλα στο σώμα, όταν ένα κύμα παρέσυρε το σκάφος.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Κέντρο Υγείας Πρίνου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Καβάλας για νοσηλεία, ενώ η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θάσου, για τραυματισμό 49χρονης αλλοδαπής από Τ/Χ σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Παράδεισος Κοινύρων Θάσου. Συγκεκριμένα, ο 52χρονος αλλοδαπός χειριστής Τ/Χ σκάφους, στην προσπάθειά του να προσεγγίσει την 49χρονη σύζυγό του, ενώ αυτή κολυμπούσε, κυματισμός παρέσυρε το σκάφος με αποτέλεσμα η προπέλα του να τραυματίσει, στο σώμα, την 49χρονη. Η ανωτέρω αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Πρίνου και στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για περαιτέρω νοσηλεία.