Η Θάσος απέκτησε ένα νέο τουριστικό “hot spot” [φωτογραφία]

I Love Thassos: Μια κατασκευή στο λιμάνι του Λιμένα από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου τραβάει τα βλέμματα αλλά και τις... φωτογραφικές μηχανές επισκεπτών και τουριστών, συνδράμοντας την τουριστική προβολή του νησιού

Μια κατασκευή-φωτεινή επιγραφή “I Love Thassosστον Λιμένα Θάσου, στο νέο λιμάνι έρχεται να προστεθεί στις πρωτοβουλίες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου για την τουριστική προβολή του νησιού, αποτελώντας παράλληλα ακόμη έναν πόλο τουριστικής έλξης, ιδανικό για αναμνηστικές φωτογραφίες.

Στόχος της κατασκευής-φωτεινής επιγραφής είναι, αφενός να αποτελεί μια όμορφη εικόνα την οποία θα αντικρίζουν οι επισκέπτες της Θάσου κατά την άφιξή τους στο νησί, αφετέρου να αποτελεί την ευκαιρία για μια όμορφή αναμνηστική φωτογραφία για τους επισκέπτες του νησιού κατά την παραμονή ή την αναχώρησή τους, προβάλλοντας έτσι τη Θάσο στον τόπο τους και στους φίλους τους.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου, Δημήτρης Μανίτσας δήλωσε σχετικά: «Η προβολή της Θάσου αποτελεί υποχρέωση και ευθύνη όλων μας. Στο πλαίσιο αυτό, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου προσπαθεί να συνεισφέρει. Η παρέμβαση αυτή έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες παρεμβάσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου για τον εξωραϊσμό των λιμενικών εγκαταστάσεων και των χώρων ευθύνης του, καθώς αποτελούν την πρώτη και την τελευταία εικόνα των επισκεπτών στη Θάσο. Στο άμεσο μέλλον θα γίνουν και άλλες παρόμοιες παρεμβάσεις σε χώρους ευθύνης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους, κατοίκους και επισκέπτες της Θάσου, που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία μας αυτή. Μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε».