Τροχαίο στην Καβάλα: «Τρελή» πορεία αυτοκινήτου στο κέντρο της πόλης. Παράσυρση και σοβαρός τραυματισμός πεζού [φωτογραφίες]

Το όχημα εξετράπη της πορείας του, «καβάλησε» νησίδα, «εμβόλισε» άλλα αυτοκίνητα και, δυστυχώς, τραυμάτισε σοβαρά μία γυναίκα που βρίσκονταν στο σημείο τη συγκεκριμένη στιγμή

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 13:00 μετά το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Ιουλίου 2021 στην Καβάλα όταν ΙΧΕ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και, ακολουθώντας μία «τρελή» πορεία, «καρφώθηκε» σε νησίδα, προκάλεσε ζημιά σε τέσσερα (4) άλλα οχήματα και τραυμάτισε σοβαρά μία γυναίκα η οποία είχε την ατυχία να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο κινούνταν επί της οδού Ερυθρού Σταυρού με κατεύθυνση δυτικά. Λίγο πριν τα φανάρια στο ύψος της Λέσχης Αξιωματικών, το αμάξι ανέπτυξε ξαφνικά μεγάλη ταχύτητα, «εμβόλισε» αυτοκίνητο που πορεύονταν παράλληλα στο διπλανό ρεύμα και, στρίβοντας ελαφρώς προς τα δεξιά, «εμβόλισε» ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο από την «πίσω» πλευρά της νησίδας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Λέσχη, μπροστά από την προτομή Κάργα την οποία και «καβάλησε».

Δυστυχώς, ακριβώς εκείνη τη στιγμή, στο σημείο βρίσκονταν μία γυναίκα η οποία περπατούσε επάνω στη νησίδα και η οποία παρασύρθηκε από το όχημα και τραυματίστηκε σοβαρά.

Η γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου, τελώντας σε φανερή σύγχυση και σοκ, είπε στα στελέχη της Τροχαίας Καβάλας που έσπευσαν στο σημείο ότι «μπερδεύτηκε» και «αντί να πατήσει φρένο, πάτησε το γκάζι»!

Επί τόπου έσπευσε άμεσα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η άτυχη γυναίκα που έφερε εμφανή τραύματα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου και νοσηλεύεται.

Συνολικά, το «τρελό» αυτοκίνητο προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα και «ελαφρύτερες» σε άλλα δύο [το ένα ΤΑΧΙ].

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.