Έγιναν 6 τα νέα απορριμματοφόρα οχήματα στον Δήμο Θάσου

Παραλήφθηκε το νέα όχημα τύπου πρέσας χωρητικότητας 12m3, που κόστισε 152.520 ευρώ και είναι δωρεά της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης – Ανακύκλωσης

Ακόμη ένα καινούργιο απορριμματοφόρο όχημα, το 6ο που έχει παραλάβει τα 2 τελευταία έτη, παρέλαβε την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, ο Δήμος Θάσου. Πρόκειται για απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας χωρητικότητας 12m3, συνολικής δαπάνης 152.520,00€ με ΦΠΑ.

Το ανωτέρω όχημα προστίθεται στα 5 καινούργια απορριμματοφόρα που έχει ήδη προμηθευτεί και παραλάβει μέχρι σήμερα ο Δήμος της Θάσου τα έτη 2020 και 2021.

Ειδικότερα, πρόκειται για 2 καινούργια απορριμματοφόρα οχήματα χωρητικότητας 16m3, ένα χωρητικότητας 6m3, ένα χωρητικότητας 2,5m3 και ένα χωρητικότητας 16m3 (δωρεά από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης – Ανακύκλωσης Α.Ε «ΕΕΑΑ Α.Ε» προς το Δήμο Θάσου).

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης δήλωσε:

«Στόχος μας είναι η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας και η αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών και των επισκεπτών της Θάσου και σήμερα τοποθετούμε, στην πράξη, ακόμη ένα λιθαράκι προς την κατεύθυνση αυτή.

Ως τώρα, όλοι μαζί, έχουμε πετύχει πολλά και σημαντικά, ωστόσο έχουμε ακόμη πολύ έργο μπροστά μας.

Μαζί με τους πολίτες και για τους πολίτες συνεχίζουμε την προσπάθεια με σοβαρότητα και υπευθυνότητα».