Cosmopolis_2021: Είμαστε συγκλονισμένοι από τον θάνατο του συνανθρώπου μας…

Επίσημη ανακοίνωση του φεστιβάλ για το τραγικό γεγονός που συνέβη στην Παλιά Μουσική - Αναβολή συνέντευξης Τύπου ως «ελάχιστη ένδειξη σεβασμού»

Ηπέμπτη μέρα διεξαγωγής των εκδηλώσεων της ενότητας #CosmoHome του Cosmopolis_2021 «σημαδεύτηκε» από το δυσάρεστο γεγονός του αιφνίδιου θανάτου ενός άνδρα το βράδυ της Πέμπτης 5 Αυγούστου 2021 στην Παλιά Μουσική, λίγο προτού ξεκινήσει προγραμματισμένη εκδήλωση του φεστιβάλ [διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ για το συμβάν πατώντας εδώ].

Ως «ελάχιστη ένδειξη σεβασμού» στον συνάνθρωπό μας που τόσο αδόκητα «έφυγε» από τη ζωή στο περιθώριο μιας εκδήλωσης του Cosmopolis, η διοργάνση του φεστιβάλ αποφάσισε να προχωρήσει στην αναβολή της προγραμματισμένης για την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 παρουσίασης του προγράμματος της ενότητας #CosmoWorld.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του φεστιβάλ Cosmopolis.

«Η Διοίκηση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, η οργανωτική ομάδα και οι εθελοντές του Cosmopolis είμαστε συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο ενός ανθρώπου το βράδυ της Πέμπτης 5 Αυγούστου 2021, λίγο προτού ξεκινήσει προγραμματισμένη εκδήλωσή του φεστιβάλ στον αίθριο χώρο της Παλιάς Μουσικής.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.

Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς την οικογένεια και τους οικείους του συνανθρώπου μας, η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των επόμενων εκδηλώσεων του Cosmopolis αναβάλλεται. Για την οριστική ημέρα και ώρα διεξαγωγής της παρουσίασης θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».