Καβάλα: Δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία ο δρόμος της ΜΟΜΑ

Τέλος στην ταλαιπωρία μηνών για τους κατοίκους των δυτικών συνοικιών της πόλης

Με την ολοκλήρωση των εργασιών που είχε αναλάβει ο ανάδοχος εργολάβος, από το πρωί του Σαββάτου 14 Αυγούστου 2021 ο δρόμος της ΜΟΜΑ δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία μετά από σχεδόν οκτώ μήνες που ήταν «κλειστός».

Υπενθυμίζεται ότι στον εν λόγω δρόμο, ο οποίος εξυπηρετούσε καθημερινά κατοίκους των δυτικών συνοικιών της Καβάλας αλλά και του Παληού, είχαν σημειωθεί κατολισθήσεις μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα [βροχοπτώσεις] που είχαν εκδηλωθεί τον περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Οι εργασίες αποκατάστασης είχαν ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2021, ωστόσο είχαν «παγώσει» για αρκετό καιρό καθώς εκκρεμούσαν άδειες από το Δασαρχείο Καβάλας οι οποίες και εκδόθηκαν στα τέλη του περασμένου Μαρτίου.

Ο ανάδοχος εργολάβος δεν έχει ακόμη απομακρυνθεί από το εργοτάξιο καθώς απομένουν κάποιες εργασίες που αφορούν κυρίως στη σήμανση, ωστόσο ο δρόμος είναι πλέον «ανοιχτός», γεγονός που αναμένεται να «ανακουφίσει» σε μεγάλο βαθμό την κίνηση από και προς την πόλη της Καβάλας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες οπότε και σημειώνεται η μαζική «έξοδος» προς τις δημοφιλείς παραλίες δυτικά της πόλης.