Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς

O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα παραμείνει στην εντατική για 3 ημέρες-Τις τελευταίες 5-6 μέρες ένιωθε πόνους στο στέρνο, αλλά δεν πήγε στον γιατρό

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Αυγούστου 2021 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Θα παραμείνει στην εντατική για 3 ημέρες, ενώ φαίνεται να έχει διαφύγει του κινδύνου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Χαρδαλιάς είχε υποστεί έμφραγμα στο παρελθόν.

Σύμφωνα με το protothema.gr o κ. Χαρδαλιάς το τελευταίο δεκαήμερο βρισκόταν σε πολύ μεγάλη ένταση λόγω των πυρκαγιών, ενώ δεν είχε κοιμηθεί επαρκώς το ίδιο διάστημα. Τις τελευταίες 5-6 μέρες ένιωθε πόνους στο στέρνο, αλλά δεν πήγε στον γιατρό. Νωρίτερα σήμερα ένιωσε και πάλι πόνους και η οδηγία που είχε πάρει τηλεφωνικά ήταν να μεταβεί  στο νοσοκομείο άμεσα. Πήρε ένα υπογλώσσιο και συνεργάτες του τον μετέφεραν στο Αγία Όλγα.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για την κατάσταση του κ. Χαρδαλιά

Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.