Τραγωδία στον Νέστο: Συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου 21χρονου ζητούν απαντήσεις και δικαίωση

Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να το καταθέσει - Αναφορές για... «πέπλο μυστηρίου»!

Τo πρωί της Τετάρτης 11 Αυγούστου 2021, μετά από μία εβδομάδα ερευνών στον ποταμό Νέστο από Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ, Αστυνομία και εθελοντές, ο νεαρός που αγνοούνταν εντοπίστηκε τελικά νεκρός.

Ο 21χρονος Δημήτρης, με καταγωγή από τον Δήμο Τοπείρου της Ξάνθης αλλά μόνιμος κάτοικος Χρυσούπολης Καβάλας, είχε επιχειρήσει την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 βουτιά στα νερά του ποταμού και δεν εμφανίστηκε ποτέ στην επιφάνεια.

Μια εβδομάδα μετά τον τραγικό «επίλογο» που γράφτηκε κοντά στους Τοξότες, η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του αδικοχαμένου Δημήτρη απευθύνουν έκκληση μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης για να βρουν τις δικές τους απαντήσεις στο τι έγινε.

Η ανάρτηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Facebook αναφέρει τα εξής:

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ
Στην μνήμη του αδικοχαμένου Δημήτρη που έχασε την ζωή του στα 21 του κάτω από περίεργες συνθήκες στο Ποταμό Νέστο.
Ζητάμε από τον κόσμο που βρισκόταν εκείνη την ήμερα στον Νέστο να μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι ακριβώς έγινε και κάτω από ποιες συνθήκες έγινε αυτό το τραγικό γεγονός.
Οποιαδήποτε πληροφορία είναι χρήσιμη και πολύτιμη.!
Βοηθήστε να φύγει το πέπλο μυστηρίου που σκεπάζει αυτό το τραγικό γεγονός!
Ένας Πατέρας που ψάχνει απαντήσεις μια Μητέρα – Μανούλα αποχαιρέτισε τον μονάκριβο της , την ώρα που ήρθαν να τον πάρουν φίλοι του για να πάνε για μπάνιο και που πότε δεν γύρισε πίσω………………..!!!
Όποιος γνωρίζει σας παρακαλώ ας επικοινωνήσει.!
Τηλ: 6906820792.