Νοσοκομείο Καβάλας: Νοσηλεύονται 29 ασθενείς με κορονοϊό, όλοι τους ανεμβολίαστοι!

Δηλώσεις του Διοικητή του ΓΝΚ Κωνσταντίνου Κλειτσιώτη - Θετικό στοιχείο το «ισοζύγιο» εισαγωγών νέων ασθενών και εξιτηρίων

Το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Αυγούστου 2021 η «εικόνα» στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας αναφορικά με τις νοσηλείες ασθενών με Covid-19 έχει ως εξής: Στην «κορονο-κλινική» του 5ου ορόφου [απλές κλίνες] νοσηλεύονται 24 άτομα, ενώ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας-Covid νοσηλεύονται 4, στο σύνολο 29 άτομα.

Κανένας από τους 29 αυτούς συμπολίτες μας -Καβαλιώτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία- δεν έχει εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid-19, όπως υπογραμμίζει ο Διοικητής του ΓΝΚ Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης.

«Δυστυχώς η “κανονικότητα” στο Νοσοκομείο μας δεν κράτησε για πολύ, αφού το τελευταίο διάστημα αρχίσαμε να έχουμε και πάλι εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό», σημειώνει. «Ωστόσο, αν υπάρχει κάτι θετικό στην όλη εξέλιξη αυτού του καλοκαιρινού κύματος, είναι ότι εισιτήρια και εξιτήρια κινούνται καθημερινά στα ίδια επίπεδα, οπότε σταθερά νοσηλεύονται περί τα 25-30 άτομα χωρίς ο αριθμός αυτός να αυξάνεται επικίνδυνα», συμπληρώνει.

Σε ό,τι αφορά τους καθημερινούς ελέγχους που διεξάγει το ΓΝΚ, το τελευταίο 24ωρο έγιναν 126 τεστ από τα οποία θετικά «βγήκαν» τα 37.