Απίστευτο: Διαμαρτυρίες κατοίκων «έδιωξαν» το Cosmopolis από την Παναγία! [βίντεο-φωτογραφίες]

Τελικά, για κάποιους η «ταλαιπωρία» τεσσάρων ημερών ήταν... πολύ μεγάλη! - Διαβάστε πού θα γίνουν οι προγραμματισμένες συναυλίες και εκδηλώσεις μετά την «έξωση»

Το πρωί της Τρίτης 24 Αυγούστου 2021, μόλις 48 ώρες προτού ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις της ενότητας #CosmoWorld του Cosmopolis 2021, τα συνεργεία του Δήμου Καβάλας αναγκάστηκαν να… «μετακομίσουν» όλη την υποδομή που είχε «στηθεί» στην πλατεία Πιπίνου μετά από διαμαρτυρίες κατοίκων οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να αντέξουν την «ταλαιπωρία» των… τεσσάρων ημερών!

Συγκεκριμένα, στο σημείο πίσω από τις Καμάρες, επρόκειτο να φιλοξενηθούν από την Πέμπτη 26 έως και την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 τα περίπτερα των φιλοξενούμενων χωρών του φετινού φεστιβάλ [Αργεντινή, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία], κάποια εργαστήρια χορού, οι ΚοσμοΓεύσεις και ένα υπαίθριο μπαρ καθώς και τέσσερις συναυλίες.

Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του φεστιβάλ σημειώθηκαν έντονες διαμαρτυρίες κάποιων κατοίκων της οδού Πιπίνου σχετικά με την «ταλαιπωρία» που θα υφίσταντο κατά τις ημέρες διεξαγωγής των εκδηλώσεων. Μάλιστα, υπήρξε ακόμα και απειλή για παρέμβαση του… Εισαγγελέα!

Έτσι, προς αποφυγή περαιτέρω «μπλεξίματος» και με τον κίνδυνο ένα μεγάλο σκέλος των εκδηλώσεων να ακυρωθεί, τα συνεργεία του Δήμου «σήκωσαν» τον εξοπλισμό και τον μετέφεραν λίγο παρακάτω:

Έτσι, όλες οι εκδηλώσεις του #CosmoWorld που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν στην πλατεία Πιπίνου, θα πραγματοποιηθούν κανονικά, αλλά στον χώρο μπροστά από τις Καμάρες.

Να σημειωθεί ότι κατά την πρώτη ενότητα του φεστιβάλ, #CosmoHome, είχαν πραγματοποιηθεί συναυλίες στην πλατεία Πιπίνου, με τον κόσμο να επιχαίρει για την ανάδειξη ενός «νέου χώρου εκδηλώσεων» με φόντο το τοπόσημο της Καβάλας…

Διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα με τις συναυλίες του Cosmopolis πατώντας εδώ