Δημαρχείο Καβάλας: «Πόρτα» σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί

Σε αργία τέθηκε μία υπάλληλος στο «Βοήθεια στο Σπίτι» γιατί αρνείται να κάνει εμβόλιο-«Δεν παίζουμε με τις ζωές μας, δεν παίζουμε με τις ζωές των άλλων, ανεξάρτητα αν χάνουμε ψήφους» δήλωσε ο Δήμαρχος Καβάλας

Κανείς δε θα μπαίνει στο Δημαρχείο της Καβάλας αν δεν έχει εμβολιαστεί ή αν δε φέρει πιστοποιητικό νόσησης από τον κορονοϊό Covid-19, είτε πρόκειται για πολίτη είτε για εργαζόμενο στον Δήμο Καβάλας ανέφερε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης κατά τη συνέντευξη η οποία παραχωρήθηκε από την Αντιπεριφέρεια Καβάλας το μεσημέρι της Τρίτης 24 Αυγούστου 2021 σχετικά με την πανδημία και τους εμβολιασμούς.

Παράλληλα, πληροφόρησε ότι μία υπάλληλος στο «Βοήθεια στο Σπίτι» τέθηκε σε αργία γιατί αρνείται να κάνει εμβόλιο, ενώ οι υπόλοιπες υπάλληλοι οι οποίες δε θέλουν να κάνουν το εμβόλιο πήραν άδεια και όταν επιστρέψουν θα ισχύσει και για αυτές το ίδιο καθεστώς, με τον κ. Μουριάδη να καλεί όλες και όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο να εμβολιαστούν.

«Δεν παίζουμε με τις ζωές μας, δεν παίζουμε με τις ζωές των άλλων, ανεξάρτητα αν χάνουμε ψήφους (σ.σ.: με την εφαρμογή των μέτρων)», δήλωσε ο κ. Μουριάδης, προσθέτοντας ότι «το κράτος δεν μπορεί να επιδοτεί μόνιμα τις φοβίες και τις ανοησίες κάποιων», αναφερόμενος στις επιδοτήσεις όσων επιχειρήσεων και εργαζόμενων δεν δούλευαν λόγω των lockdown.