Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Καβάλας: Στο πλευρό των «συναδέλφων» τους για το κτηριακό πρόβλημα του Γυμνασίου-Λυκείου Κρηνίδων

Ανακοίνωση με την οποία καλείται ο Δήμος Καβάλας να ικανοποιήσει άμεσα τα δίκαια και αυτονόητα αιτήματα

Στο πλευρό των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου των Κρηνίδων στέκεται η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καβάλας σε ότι αφορά τις προσπάθειες που γίνονται για να λυθεί το έντονο πρόβλημα που υπάρχει με τις κτηριακές υποδομές των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων.

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε τονίζεται ότι το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας προκειμένου οι μαθητές να κάνουν μάθημα αξιοπρεπώς και σε συνθήκες ασφάλειας και καλεί το Δήμο Καβάλας να ικανοποιήσει άμεσα στα αιτήματα των γονέων.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Είναι γνωστό ότι το κτηριακό πρόβλημα του Γυμνασίου και Λυκείου Κρηνίδων χρονίζει, παρά τις δεσμεύσεις και τις εξαγγελίες των διοικήσεων του Δήμου Καβάλας. Για εμάς αποτελεί θέμα πρώτης προτεραιότητας η οριστική του λύση, ώστε οι μαθητές μας να βρίσκονται σε χώρους ασφαλείς και αξιοπρεπείς. Εν όψει όμως του σχολικού έτους πρέπει να εκτελεστούν άμεσες εργασίες, που έχουν παραθέσει από καιρό οι σύλλογοι γονέων. Στεκόμαστε συμπαραστάτες στα δίκαια και αυτονόητα αιτήματα των συλλόγων και απαιτούμε άμεσα να ικανοποιηθούν».