ΚΝΕ vs Δήμου Καβάλας και Λιμενικού: Κάποιοι προσπαθούν να φιμώσουν το Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Ξήλωμα αφισών για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ από συνεργεία του Δήμου, καθώς και παρεμπόδιση μοιράσματος ενημερωτικού υλικού από το Λιμενικό καταγγέλλει το Τομεακό Συμβούλιο Καβάλας της νεολαίας

Για ξήλωμα αφισών για το 47ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ από συνεργεία του Δήμου Καβάλας, καθώς και για παρεμπόδιση μοιράσματος ενημερωτικού υλικού από το Λιμενικό κάνει λόγο το Τομεακό Συμβούλιο Καβάλας της ΚΝΕ, μιλώντας για «άνωθεν εντολές» και ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι «αν θεωρούν ότι με τέτοιες πρακτικές θα φιμώσουν την ΚΝΕ και το ΚΚΕ και θα μετατρέψουν την πόλη σε θάλαμο αντισηψίας για την προώθηση της βρώμικης αντιλαϊκής πολιτικής, αποστειρωμένη από κάθε φωνή που τους χαλάει τη βιτρίνα, είναι βαθιά γελασμένοι».

Η ανακοίνωση-καταγγελία του Τομεακού Συμβουλίου Καβάλας της ΚΝΕ    

Παραμαζεύτηκαν οι «συμπτώσεις»…

Τη μια, δημοσιεύματα για τη… ρύπανση που προκαλούν τα banners της ΚΝΕ με το κάλεσμα του Φεστιβάλ. Στην Καβάλα αυτό… Της ρύπανσης των βιομηχανιών, του δηλητηρίου στο νερό των Φιλίππων, της αφισοπλημμύρας, αρκεί να είναι για τις φιέστες του Δήμου και για τη διαφήμιση των ιδιωτών επιχειρηματιών.

Την άλλη, προσπάθεια παρεμπόδισης από κλιμάκιο του λιμενικού εξόρμησης της ΚΝΕ με το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, «γιατί δεν υπάρχει άδεια»… Για μοίρασμα υλικού!

Σήμερα (Δευτέρα 6 Σεπτέμβρη, 4 μέρες πριν την έναρξη του Φεστιβάλ), κατέβασμα από συνεργεία του Δήμου όλου του προπαγανδιστικού υλικού του Φεστιβάλ από την πόλη, απ’ ό,τι μάθαμε με ευθεία εντολή «να μη μείνει τίποτα».

Η δημοτική αρχή και όσοι συμπαρατάσσονται σε αυτές τις λογικές αναλαμβάνουν μεγάλη ευθύνη. Αν θεωρούν ότι με τέτοιες πρακτικές θα φιμώσουν την ΚΝΕ και το ΚΚΕ, ότι με «άνωθεν εντολές» θα μετατρέψουν την πόλη σε θάλαμο αντισηψίας για την προώθηση της βρώμικης αντιλαϊκής πολιτικής, αποστειρωμένη από κάθε φωνή που τους χαλάει τη βιτρίνα, είναι βαθιά γελασμένοι.

Η Καβάλα είναι γεμάτη μαθητές που θα κληθούν από βδομάδα να επιστρέψουν στα σχολεία τους των πρωτοκόλλων μετάδοσης της πανδημίας. Είναι γεμάτη από φοιτητές που έχουν κοντά 2 χρόνια τις σχολές τους κλειστές. Είναι γεμάτη από νέους εργαζόμενους αντιμέτωπους με τα φρεσκονομοθετημένα 10ωρα δουλειάς, τις απλήρωτες υπερωρίες και με τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα στον τζόγο. Είναι γεμάτη από ανέργους. Είναι γεμάτη από απολυμένους. Είναι γεμάτη από «εργολαβοποιημένους». Έχει άλλους να βγαίνουν σε «αναστολή», θύματα της αντεργατικής «εργαλειοποίησης» του εμβολιασμού από την κυβέρνηση και τις παλινωδίες της. Είναι γεμάτη από λαϊκές οικογένειες που περιμένουν τα νέα χαράτσια στο ρεύμα και τις ανατιμήσεις των ειδών λαϊκής κατανάλωσης. Δεν είναι μόνον τα σαλόνια τους και τα «σουαρέ» τους. Από αυτούς θα πάρουν απάντηση!

Βρώμικο και σάπιο είναι το σύστημα που υπηρετούν!

Ανάσα, ελπίδα και διέξοδος υπάρχει στον αγώνα για την ανατροπή του!

Όλοι στο 47ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή στην Καβάλα, Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Σεπτέμβρη στο πάρκο Φαλήρου!

Υ.Γ.: Παραθέτουμε εικόνα από την «εκτέλεση των εντολών» σήμερα… Ας ξεχειλίζουν και ζέχνουν οι κάδοι απορριμμάτων, βλέπετε ποιες είναι οι προτεραιότητες…