«Πέταξε» για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Parkour ο Καβαλιώτης αθλητής Μίμης Θεοδωρίδης

Ο πρωτοεμφανιζόμενος στον θεσμό αθλητής από την Καβάλα έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα στη Βουλγαρία και κατέκτησε την 3η θέση στον προκριματικό του freestyle σφραγίζοντας το εισιτήριο για τον σημερινό τελικό

Με τον Καβαλιώτη αθλητή του parkour, Μίμη Θεοδωρίδη να κλέβει τις εντυπώσεις, παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος freestyle, αλλά και με τον Δημήτρη Κυρσανίδη να κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στους αγώνες, ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Parkour της Σόφιας, παρουσία και της προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής Παρκούρ της ΕΓΟ, Ειρήνης Μανδραβέλη.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος στον θεσμό Μίμης Θεοδωρίδης έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα στη Βουλγαρία και κατέκτησε την 3η θέση στον προκριματικό του freestyle με 22,0 β., πίσω από τον Σουηδό Έλις Τόρχαλ (24,5 β.) και τον ισόβαθμό του Ρώσο Εβγκένι Αρογιάν (22,0 β.), σφραγίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου 2021.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Κυρσανίδης, αν και η προσπάθειά του δεν έτυχε ανάλογης βαθμολόγησης από τους κριτές και έτσι περιορίστηκε στην πλασματική 17η θέση με 17,5 β. Το μεγάλο κέρδος για τον 26χρονο πρωταθλητή, πάντως, ήταν η επάνοδος στις επίσημες διοργανώσεις, έπειτα από διετή αναμονή και χωρίς να έχει ακόμα ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες.

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 θα διεξαχθεί ο τελικός του freestyle με την συμμετοχή του Θεοδωρίδη, καθώς και ο προκριματικός του αγωνίσματος ταχύτητας, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021.

*Πηγή: ego-gymnastics.gr