Τοπικό lockdown: Σύσκεψη φορέων για την τήρηση των μέτρων στην Καβάλα

Οι εκπρόσωποι των φορέων καλούν τις επιχειρήσεις, αλλά και τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων και πριν τη 01:00 να έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις τους και να βρίσκονται στις κατοικίες τους

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου 2021 στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας, με θέμα την αυστηρή τήρηση των μέτρων τα οποία θα ισχύουν στην Περιφερειακή Ενότητας Καβάλας από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, μετά και από την επιβολή του τοπικού lockdown.

Στην σύσκεψη ήταν παρόντες ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Πασχάλης Συριτούδης, ο  Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας, Ιωάννης Καραμανλής, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας.

Στη σύσκεψη επισημάνθηκε ότι πρέπει να υπάρξει αυστηρή τήρηση των μέτρων τα οποία ισχύουν, σύμφωνα με την ΚΥΑ 4297/16.09.2021 και τονίστηκε ιδιαίτερα ότι σε τυχόν παραβάσεις θα υπάρξει επιβολή προστίμων. Ειδικότερα τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα είναι τα εξής:

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας
  • Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας

Τα μέτρα ισχύουν από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 06:00.

Οι εκπρόσωποι των φορέων καλούν τις επιχειρήσεις, αλλά και τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων και πριν τη 01:00 να έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις τους και να βρίσκονται στις κατοικίες τους.

«Η πανδημία δυστυχώς είναι εδώ και πρέπει όλοι μας να τηρήσουμε τα μέτρα προκειμένου να φύγουμε από αυτήν τη δυσάρεστη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί το συντομότερο δυνατό», αναφέρουν στο κοινό μήνυμά τους οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη.