Η «δική μας» Ρεγγίνα Μακέδου στο “Dancing With The Stars” [βίντεο]

Η Καβαλιώτισσα χορεύτρια και γυμνάστρια η οποία έδωσε «μάθημα ζωής και θέλησης», θα λάβει μέρος στο τηλεοπτικό show μαζί με 16 Έλληνες celebrities με παρτενέρ επαγγελματίες χορευτές, για φιλανθρωπικό σκοπό

Αγαπά τη γυμναστική και τον χορό. Η προσωπική της ιστορία έγινε «μάθημα ζωής και θέλησης» μέσα από τα social media. Η μάχη της με τη λευχαιμία ενέπνευσε και έδωσε δύναμη σε όλους, αφού δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελά και να χορεύει. Το μόνο που την τρομάζει στο “Dancing With The Stars” είναι μήπως σκοντάψει και πέσει κάτω!

Έτσι «συστήνεται» στο κοινό η Καβαλιώτισσα, Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία θα λάβει μέρος στο φετινό τηλεοπτικό show το οποίο επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Star, εντελώς ανανεωμένο, με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά, καθώς και με μια ομάδα υψηλού επιπέδου χορευτών και κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από ειδικούς του χώρου, με πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία.

16 αστέρια από τον χώρο του θεάματος και όχι μόνον, θα χορεύουν σε ένα πλατό με φαντασμαγορικά κοστούμια και γραφικά, για φιλανθρωπικό σκοπό16 Έλληνες celebrities με παρτενέρ επαγγελματίες χορευτές, θα διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα σε μια διαφορετική χορογραφία.

Δείτε το trailer του show