Ιερά Μητρόπολη ΦΝΘ: Άρχισαν οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής

Διαβάστε που μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για να πάρουν περισσότερες πληροφορίες

Από την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου ανακοινώνεται ότι, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022, προγραμματίζεται και η έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της τοπικής μας Εκκλησίας.

Η αναγνωρισμένη από το Κράτος Σχολή της Ιεράς Μητροπόλεώς μας παρέχει την δυνατότητα στους μαθητές της, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, να αποκτήσουν επίσημο Τίτλο Σπουδών, χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση.

Οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, προκειμένου να ξεκινήσουν τα μαθήματα με τον καθιερωμένο αγιασμό, και τα οποία θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες και τις συστάσεις της Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού covid-19, που αφορούν στις δομές καλλιτεχνικής εκπαιδεύσεως.

Οι ενδιαφερόμενοι από την Καβάλα και τους Φιλίππους δύνανται καθημερινώς να απευθύνονται στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως (επί των οδών Μητροπολίτου Προκοπίου και Παλαιολόγου γωνία), ενώ οι ενδιαφερόμενοι από την περιοχή του Νέστου δύνανται να απευθύνονται στον ιερό Ναό αγίου Γεωργίου Χρυσουπόλεως.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται από τους ιερείς-Εφημερίους των Ενοριών και την Γραμματεία της Ιεράς Μητροπόλεως.