Αμυγδαλεώνας Καβάλας: Αναστάτωση στο χωριό από τον «άγνωστο με τον φακό»

Καταγγελίες για παρακολούθηση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας από άγνωστο άνδρα-Την υπόθεση ερευνά ήδη η Αστυνομία-Ανάλογες αναφορές και σε γειτονικά χωριά-Δείτε τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι στο ρεπορτάζ του Center TV

Αναστάτωση έχει προκληθεί στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας, μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος φέρεται να παρακολουθεί σπίτια στην περιοχή.

Οι κάτοικοι μιλούν για έναν ψηλό άνδρα ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται πολλές φορές και γυμνός και προβαίνει σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο άνδρας έχει γίνει αρκετές φορές αντιληπτός και όταν κάποιοι κάτοικοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν εκείνος έτρεξε για να κρυφτεί σε παρακείμενη δασική έκταση.

Μάλιστα, οι κάτοικοι αναφέρουν ότι ο άγνωστος μπαίνει με έναν φακό στις αυλές των σπιτιών και παρακολουθεί τα σπίτια τους, ενώ ανάλογες αναφορές -σύμφωνα με τους κατοίκους- έχουν γίνει και σε γειτονικά χωριά, όπως στους Φιλίππους και στις Κρηνίδες.

Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ενώ τα περιστατικά τα οποία έχουν καταγγελθεί -κυρίως το βράδυ- είναι αρκετά και περιγράφουν έναν άνθρωπο που επιμένει και δεν τον νοιάζει να γίνει αντιληπτός ή να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το Center TV