Σύλλογος Κατοίκων Νεάπολης: Η αποτύπωση των συναισθημάτων σε μια φωτογραφία γίνεται… μάθημα

Τα μαθήματα αφορούν άτομα κάθε ηλικίας τόσο από την Καβάλα όσο και από τις γύρω περιοχές, με δεκτά όλα τα φωτογραφικά μέσα, ενώ στο τέλος των μαθημάτων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Μαθήματα φωτογραφίας για αρχάριους ερασιτέχνες φωτογράφους «παραχωρεί» ο Σύλλογος Κατοίκων Νεάπολης Καβάλας. Τα μαθήματα αφορούν άτομα κάθε ηλικίας που μένουν στην Καβάλα, αλλά και στις γύρω περιοχές και ενδιαφέρονται για τη φωτογραφία.

Δεκτά όλα τα φωτογραφικά μέσα: Κινητό ή φωτογραφική μηχανή compact, mirrorles, Dslr, αρκεί να υπάρχει αγάπη για τη φωτογραφία, εμπνεύσεις και διάθεση για δημιουργία.

Τα μαθήματα των τεχνικών της μηχανής, του κάδρου και της επεξεργασίας είναι απλά και κατανοητά για όλους, ενώ θα πραγματοποιούνται φωτογραφικές περιηγήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, στην πόλη, αλλά και στη γύρω περιοχή για πρακτική εξάσκηση.

Η 30χρονη εμπειρία των διδασκόντων σε μαθήματα φωτογραφίας είναι η απτή εγγύηση ότι οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν τα απαραίτητα εφόδια για να μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις εμπνεύσεις τους μέσα από τον φωτογραφικό φακό, ενώ στο τέλος των μαθημάτων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 στον χώρο του Συλλόγου Κατοίκων Νεάπολης Καβάλας (Τραπεζούντας 54, λίγο πιο κάτω από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής) και είναι 6μηνης διάρκειας.

Τρόποι εγγραφής στα μαθήματα:

Περιορισμένες συμμετοχές λόγω αποστάσεων μεταξύ των καθισμάτων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση lockdown τα μαθήματα θα συνεχιστούν διαδικτυακά.