Καβάλα: Αγνοείται ψαράς ανοιχτά της Νέας Περάμου

Ο 63χρονος ερασιτέχνης αλιέας αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής 24 Οκτωβρίου 2021-Λιμενικό, ιδιωτικά σκάφη και ένα ελικόπτερο Super Pume «σαρώνουν» την περιοχή για τον εντοπισμό του, χωρίς να υπάρχει μέχρι τώρα αποτέλεσμα

Ένας 63χρονος ερασιτέχνης αλιέας αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής 24 Οκτωβρίου 2021 στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου του Δήμου Παγγαίου στην Καβάλα. Συγγενείς του ειδοποίησαν το Λιμενικό, όταν διαπίστωσαν ότι είχε αρκετή ώρα να δώσει σημεία ζωής και αμέσως άρχισαν εντατικές έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Ελευθερών από δυνάμεις του Λιμενικού Καβάλας και ιδιώτες ιδιοκτήτες σκαφών, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ένα ελικόπτερο τύπου Super Puma.

Μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκαν ίχνη του 63χρονου, ενώ οι έρευνες θα εντατικοποιηθούν με το πρώτο φως της ημέρας. Σημειώνεται ότι όταν ειδοποιήθηκαν οι Αρχές για την εξαφάνισή του και μέχρι τώρα, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου έπνεαν άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί εντάσεως 3-4 μποφόρ.