Ετήσια Γενική Συνέλευση για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποταμουδίων Καβάλας

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον νέο χώρο του Συλλόγου-Ποια θέματα θα συζητηθούν-Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού διαγνωστικού τεστ PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών η προσέλευση στη Συνέλευση

Καλούνται τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμουδίων Καβάλας στην ετήσια Γενική Συνέλευση την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17:00 στον νέο χώρο του Συλλόγου, Ευριπίδου 2 (πρώην παιδικός σταθμός της οδού Τσολάκη-πρ. Ρούζβελτ), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχομένου Δ.Σ.
  • Έκθεση Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου
  • Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου

Η ψηφοφορία θα διενεργηθεί από τις 19:00 έως τις 21:00.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο στις 18:00, με όσα μέλη παρευρεθούν.

Όσα από τα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα όργανα του Συλλόγου (Διοικητικό Συμβούλιο ή Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου) παρακαλούνται να το δηλώσουν εγγράφως στο γραφείο του Συλλόγου μέχρι την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 20:00.

Λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού Covid-19 θα πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες να προσέρχονται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού διαγνωστικού τεστ PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.