Άννα Μυριάδου: Καβάλα-Λονδίνο, ένα ταξίδι γεμάτο… γεύσεις και διακρίσεις [βίντεο]

Ξεκίνησε από την Καβάλα και μέσα σε 3 χρόνια έφτασε να διαπρέπει στο Λονδίνο, ως General Manager μιας Ελληνικής Αλυσίδας Εστιατορίων-Μια ιστορία γεμάτη επιτυχίες και... γεύση από Ελλάδα στην καρδιά της Αγγλίας

Ξεκίνησε από την Καβάλα και μέσα σε 3 χρόνια έφτασε να διαπρέπει στο Λονδίνο, ως General Manager! Ο λόγος για την Καβαλιώτισσα, Άννα Μυριάδου μίλησε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στην τηλεόραση του ALPHA, μαζί με τον CEO της Ελληνικής Αλυσίδας Εστιατορίων όπου εργάζεται, Νεόφυτο Χριστοδούλου.

«Ξεκινήσαμε με αγάπη με μεράκι μία μεγάλη προσπάθεια για να προσφέρουμε στους Έλληνες και Κύπριους του Λονδίνου και όχι μόνον, τις ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις, τις οποίες παρουσιάζουμε με έναν ιδιαίτερο… ανορθόδοξο τρόπο, τον οποίο ο κόσμος λατρεύει. Έτσι έχουν την ευκαιρία να ταξιδεύσουν μέσα από τις γεύσεις μας στη… γευστική Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον CEO της Εταιρείας, Νεόφυτο Χριστοδούλου, καθώς και την Μάνατζερ Operation, Mαρία Κανά, αναμφισβήτητα χωρίς την βοήθεια τους, θα ήταν αδύνατον να πετύχω στο έργο μου», αναφέρει η κ. Μυριάδου.

Δείτε τη συνέντευξή της στο ENA Channel