Καβάλα: Μισή… παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου λόγω κορονοϊού [βίντεο, φωτογραφίες]

Με μάσκα παρέλασαν τα Τμήματα του Στρατού, λίγος ο κόσμος που κατέβηκε για να παρακολουθήσει την παρέλαση-Κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους των Αρχών-Δείτε πλάνα από την παρέλαση από ψηλά

Με την παρέλαση μόνον των Τμημάτων του Στρατού στην παραλία της πόλης, λόγω της απόφασης για τη ματαίωση της παρέλασης των μαθητών και των Συλλόγων, με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στην Καβάλα.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την Επίσημη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Φιλόλογος-Αρχαιολόγος εκπαιδευτικός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, Δημήτης Κουγιουμτζόγλου.

Ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, με τις εκδηλώσεις να ολοκληρώνονται με την παρέλαση, όπου όλοι και όλες φορούσαν μάσκα, ενώ ο κόσμος που την παρακολούθησε ήταν λίγος, παρά τον καλό καιρό, καθώς έλειπε το κίνητρο των γονέων να καμαρώσουν τα τέκνα τους να παρελαύνουν.

Δείτε φωτογραφίες από την κατάθεση στεφάνων και την παρέλαση

Δείτε την παρέλαση από ψηλά με τον φακό του ENA Channel