Καβάλα: Καλώδιο παροχής ρεύματος «κρέμασε» και… έπεσε στη μέση του δρόμου! «Κλειστή» για πάνω από μία ώρα η 7ης Μεραρχίας [βίντεο]

Διερχόμενος διανομέας έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε - Στο σημείο Αστυνομία και ΔΕΔΔΗΕ για τον έλεγχο της κυκλοφορίας και την αποκατάσταση του προβλήματος

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου 2021 στην οδό 7ης Μεραρχίας στην Καβάλα ως επακόλουθο ενός «περίεργου» -αλλά και σπάνιου- περιστατικού.

Συγκεκριμένα, ήταν περίπου μεσάνυχτα όταν ένα καλώδιο παροχής ρεύματος [από στύλο της ΔΕΗ σε οικία] «κρέμασε» και «έπεσε» στη μέση του δρόμου, «κόβοντας» κάθετα την κυκλοφορία.

Οδηγός δικύκλου -υπάλληλος delivery- που περνούσε από το σημείο, φρέναρε απότομα για να αποφύγει το καλώδιο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής και να «πέσει», χωρίς -ευτυχώς- να τραυματιστεί.

Οι περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο για να ελέγξει αρχικά την κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ λίγο μετά κατέφθασε και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ για τους απαραίτητους χειρισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «υποχώρηση» του καλωδίου οφείλεται στο γεγονός ότι ο γάντζος από τη μεριά της οικίας που «έπαιρνε» την παροχή, προφανώς λόγω σαθρότητας του τοίχου, «έφυγε», με αποτέλεσμα το καλώδιο να «κρεμάσει» και να «πέσει» εγκάρσια στον δρόμο.

Οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ απομόνωσαν και έκοψαν το καλώδιο και η κυκλοφορία στην 7ης Μεραρχίας αποκαταστάθηκε περίπου μία ώρα μετά. Το πρωί της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου 2021 το συνεργείο επέστρεψε για να αποκαταστήσει τη ρευματοδότηση στη συγκεκριμένη οικοδομή.