Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας και Θρακική Εστία στέλνουν τα… Χριστούγεννα σε κάθε σπίτι

Χριστουγεννιάτικη διαδικτυακή δράση για όλα τα παιδιά τα οποία θα φτιάξουν τη δική τους Χριστουγεννιάτικη κάρτα σε χαρτόνι-Οι νικητές, η επιβράβευση και ο τρόπος συμμετοχής στη δράση

H Θρακική Εστία και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», με αισιοδοξία, αλλά και με αίσθημα ευθύνης για την ασφάλεια των μικρών αναγνωστών, ετοίμασαν μία ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη διαδικτυακή δράση για όλα τα παιδιά. Με τη δύναμη της δημιουργίας οι εμπνευστές της δράσης βλέπουν μπροστά με στόχος να φτάσει σε κάθε σπίτι η λάμψη και το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Με το σύνθημα «χο χο χο και ζωγραφίζω» προσκαλούνται οι μικροί φίλοι να φτιάξουν τη δική τους Χριστουγεννιάτικη κάρτα σε χαρτόνι (όχι μεγαλύτερο από 21-30 εκατοστά) με τη βοήθεια της ζωγραφικής χρησιμοποιώντας μαρκαδόρους, ξυλομπογιές ή με την τεχνική του κολλάζ.

Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες θα παραδοθούν στον 1ο όροφο ή θα σταλούν ταχυδρομικώς στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας (στην οδό Κασσάνδρου 6, Τ.Κ. 65403) μέχρι τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και θα κοσμήσουν την παιδική γωνιά του 3ου ορόφου. Μην ξεχάσετε στις κάρτες που θα ταχυδρομήσετε να γράψετε τα στοιχεία σας (Όνομα, Επίθετο και τηλέφωνο επικοινωνίας).

Οι τρεις καλύτερες θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των 30 ευρώ σε βιβλιοπωλείο της πόλης, ενώ η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:00 στην Παιδική Γωνιά της Βιβλιοθήκης (3ος όροφος).

Η επιλογή των καλύτερων καρτών θα γίνει από:

  • Το μέλος του Δ.Σ. της Θρακικής Εστίας Καβάλας, Παρασκευή Μουριάδου
  • τον ζωγράφο, Λόη Ανθάκη
  • τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας, Απόστολο Μουμτσάκη

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 2513 500401 (στις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης).