Νέα διοίκηση στη Θρακική Εστία Νομού Καβάλας [όλα τα ονόματα]

Παραμένει πρόεδρος ο Νίκος Τσουμπάκης - Τριετής η θητεία του νέου ΔΣ με το «βλέμμα» στο 2022

Με ορόσημα το 1922, «χρονιά που ήρθαμε εδώ στη νέα μας Πατρίδα την Καβάλα από τις προαιώνιες πατρίδες της Μεγάλης Θράκης» και το 1972, έτος κατά το οποίο ιδρύθηκε η Θρακική Εστία Καβάλας αλλά και το 2022 «που θα συμπληρώσουμε 100 χρόνια στην γη της μητέρας Ελλάδας», η Θρακική Εστία Νομού Καβάλας πραγματοποίησε στις 24 Οκτωβρίου 2021 εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ο πρόεδρος της Εστίας Νίκος Τσουμπάκης έκανε τον απολογισμό της θητείας του απερχόμενου συμβουλίου με εκτενή αναφορά στις δράσεις της Θρακικής Εστίας αλλά και τους στόχους που έχουν «μπει» για τη νέα θητεία.

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των μελών που απεβίωσαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ο πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Κωνσταντίνος Πεφάνης παρουσίασε την έκθεση της Επιτροπής για τα έτη 2018-2021. Πραγματοποιήθηκε η έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού 2018-2021 και με την ανάδειξη της Εφορευτικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για τη ανάδειξη του νέου Δ.Σ και της τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής για την τριετία 2021-2024.

Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν: οι Απότας Κομνηνός, Ευστρατίου Τέτη, Καραγιαννακίδης Νίκος, Κατσάρη Ελένη, Μουριάδου Βούλα, Παπακοσμάς Κώστας και Τσουμπάκης Νίκος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε στα γραφεία της Εστίας, συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:

  • Πρόεδρος Νικόλαος Τσουμπάκης
  • Αντιπρόεδρος Ελένη Κατσάρη
  • Γενική Γραμματέας Τέτη Ευστρατίου
  • Ταμίας Βούλα Μουριάδου
  • Μέλη: Κομνηνός Απότας, Νίκος Καραγιαννακίδης, Κωνσταντίνος Παπακοσμάς

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Θρακικής Εστίας Καβάλας είναι τριετής. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι: Δρόσου-Γκουλούση Κυριακή, Ηλιάδης Στυλιανός και Πεφάνης Κωνσταντίνος.