Μουριάδης προς γονείς μαθητών 5ου ΔΣ Καβάλας: Είθε το παράδειγμά σας να βρει κι άλλους μιμητές…

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για την ανάπλαση του γηπέδου μπάσκετ

Τις ευχαριστίες του προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου καθώς και του 5ου Νηπιαγωγείου Καβάλας εκφράζει με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Καβάλας, για την ανάπλαση του δαπέδου του γηπέδου μπάσκετ που βρίσκεται στον αυλόγυρο του σχολικού συγκροτήματος [διαβάστε περισσότερα σχετικά και δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες και το τελικό αποτέλεσμα πατώντας εδώ].

Ο Θόδωρος Μουριάδης τονίζει ότι με την παρέμβαση αυτή φαίνεται η υπευθυνότητα των μελών της διοίκησης του συλλόγου και εύχεται το παράδειγμα να βρει και άλλους μιμητές.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Καβάλας αναφέρει σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου και του 5ου Νηπιαγωγείου Καβάλας, καθώς και όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην ανάπλαση του δαπέδου, στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης του σχολικού συγκροτήματος.

Η παρέμβασή σας δείχνει την υπευθυνότητα αυτών που απαρτίζουν την σχολική κοινότητα απέναντι στους μικρούς μαθητές, οι οποίοι, με την εθελοντική συμμετοχή τους στις εργασίες, διδάχτηκαν ένα αξιολογότατο μάθημα.

Με τέτοιες ενέργειες, τα παιδιά κάνουν κτήμα τους τη δημόσια περιουσία, αντιλαμβάνονται την αξία της και στη συνέχεια την προστατεύουν, την αξιοποιούν και την αναδεικνύουν.

Είθε το παράδειγμα σας να βρει κι άλλους μιμητές».