ΔΕΥΑ Καβάλας: Δύο διακοπές υδροδότησης και μια διακοπή λειτουργίας αντλιοστασίων…

Διαβάστε που και ποιες ώρες θα «κοπεί» το νερό και σε ποια αντλιοστάσια θα διακοπεί η λειτουργία

Η προσπάθεια για την αναβάθμιση των υποδομών στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης στο Δήμο Καβάλας συνεχίζεται και μαζί της συνεχίζονται και οι διακοπές υδροδότησης σε διάφορα σημεία, προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες.

Στο πλαίσιο αυτό, για το πρωί της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου έχουν προγραμματιστεί διακοπές υδροδότησης στα ανατολικά του Δήμου Καβάλας και πιο συγκεκριμένα στο Περιγιάλι καθώς και στο Χαλκερό, τη Ν. Καρβάλη και τη Λεύκη. Επίσης έχει προγραμματιστεί και η διακοπή λειτουργίας των αντλιοστασίων αποχέτευσης ακαθάρτων Α4 και Α5 του Κεντρικού Αποχετευτικού Αγωγού της πόλης.

Οι ανακοινώσεις της ΔΕΥΑ Καβάλας αναφέρουν:

Διακοπή λειτουργίας αντλιοστασίων

«Ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου Καβάλας ότι την Τετάρτη 10-11-2021 και από ώρα 08:00 έως ώρα 17:00, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση Η/Μ εξοπλισμού επειγόντων επεμβάσεων επισκευής του Αντλιοστασίου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Α5 του Κεντρικού Αποχετευτικού Αγωγού πόλης Καβάλας» θα διακοπεί η λειτουργία των αντλιοστασίων αποχέτευσης ακαθάρτων Α4 και Α5 του Κεντρικού Αποχετευτικού Αγωγού πόλης Καβάλας».

Διακοπή Υδροδότησης στο Περιγιάλι

«Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Τετάρτη 10-11-2021 από ώρα 08:00 έως 11:00 στην περιοχή Περιγιαλίου του Δήμου Καβάλας.
Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί σταδιακά μετά το πέρας των εργασιών».

Διακοπή Υδροδότησης σε Χαλκερό, Ν. Καρβάλη και Λεύκη

«Ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος / τηλεχειρισμός) σε υφιστάμενα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Καβάλας» υπάρχει το ενδεχόμενο να διακοπεί η παροχή νερού, προς τις μεσημβρινές ώρες, την Τετάρτη 10-11-2021, στις παρακάτω περιοχές του Δήμου Καβάλας:
Χαλκερό, Ν. Καρβάλη και Λεύκη.
Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί σταδιακά μετά το πέρας των εργασιών».