14.500 ευρώ για τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Καβάλας

Παραδόθηκε το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στον φιλανθρωπικό Αγώνα Αγάπης, από τους εργαζόμενους των Super Market Μασούτης και τις Ακαδημίες ΑΕΚ Καβάλας και ΠΑΟΚ Mundialito

Το ποσό των 14.500 € που συγκεντρώθηκε με πρωτοβουλία των εργαζομένων των Super Market Μασούτης, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού Αγώνα Αγάπης των Ακαδημιών της ΑΕΚ Καβάλας και του ΠΑΟΚ Mundialito, παραδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου 2021, στον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ΠΕ Καβάλας, Θανάση Οσταδάκη.

Η παράδοση του παραπάνω χρηματικού ποσού, παρουσία του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη και στελεχών των Super Market Μασούτης, έγινε από τον Περιφερειακό Διευθυντή του Ομίλου Μασούτης, Χρήστο Μανιά και τον Διευθυντή του Grant Μασούτης Καβάλας, Σεραφείμ Σκαλιάπα, στο δημαρχιακό μέγαρο.

Ο κ. Μουριάδης συνεχάρη για μια ακόμη φορά τους εργαζομένους και τα διευθυντικά στελέχη των Super Market Μασούτης, για το γεγονός ότι η εταιρία δείχνει εμπράκτως και ανά τακτά χρονικά διαστήματα το κοινωνικό της πρόσωπο, στηρίζοντας τις ευάλωτες ομάδες της περιοχής μας.

Οι κύριοι Μανιάς και Σκαλιάπας ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Καβάλας για την αγαστή συνεργασία και ζήτησαν να τους συμπαρασταθεί στην επόμενη δράση που ετοιμάζουν για την προστασία του περιβάλλοντος, αποσπώντας τη θετική του απάντηση.