Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός»: Μια δράση γεμάτη… Χριστούγεννα και αγάπη

«Φτιάχνω το δικό μου Χριστουγεννιάτικο στολίδι και γεμίζω το κουτί της Αγάπης που ταξιδεύει»: Μια ιδιαίτερη δράση αγάπης και προσφοράς με άρωμα Χριστουγέννων σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Κάστρο» της Παναγίας

Χριστούγεννα! Η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς «και εμείς αυτό που χρειαζόμαστε είναι η όρεξη και το περίσσιο μεράκι όλων σας, ώστε να γίνουμε μία παρέα και να εκφραστούμε δημιουργικά» είναι το μήνυμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», το οποίο θέλει να περάσει στην… πράξη μέσα από μια ιδιαίτερη δράση αγάπης και προσφοράς.

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 στις 17:00 στο καλλιτεχνικό εργαστήρι ενηλίκων με τίτλο: «Φτιάχνω το δικό μου Χριστουγεννιάτικο στολίδι και γεμίζω το κουτί της Αγάπης που ταξιδεύει» οι συμμετέχοντες θα φτιάξουν τα δικά τους Χριστουγεννιάτικα στολίδια, θα στολίσουν τα δέντρα και θα γεμίσουν το μαγικό κουτί της αγάπης και της προσφοράς.

Το κουτί θα ταξιδέψει και θα ζεστάνει τις καρδιές των συνανθρώπων μας.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στον 4ο όροφο της Βιβλιοθήκης σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Κάστρο» της Παναγίας.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού Covid-19.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η προεγγραφή στο τηλέφωνο 2513 500401 (κατά τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης).