ΔΕΥΑ Καβάλας: Η διακοπή υδροδότησης στο Παληό αναβλήθηκε για μια ημέρα…

Διαβάστε για ποιο λόγο άλλαξε ο αρχικός σχεδιασμός και πότε θα γίνουν οι εργασίες εξ αιτίας των οποίων θα «κοπεί» για 6,5 ώρες το νερό  

Για τεχνικούς λόγους δεν πραγματοποιήθηκαν τελικά οι εργασίες για την εγκατάσταση του συστήματος ελέγχου διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης του Παληού, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή και θα διαρκούσαν 6.5 ώρες. Αυτό ανακοινώθηκε από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Καβάλας που έκανε γνωστό ότι οι εν λόγω εργασίες θα διεξαχθούν, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, το Σάββατο 13 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Καβάλας αναφέρει σχετικά: «Ανακοινώνεται ότι η προγραμματισμένη διακοπή παροχής νερού στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος / τηλεχειρισμός) σε υφιστάμενα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Καβάλας» για σήμερα (Παρασκευή),12-11-2021, από ώρα 08:30 έως 15:00, στον οικισμό του Παληού, από την οδό Δημ. Ψαθά μέχρι την έξοδο προς Ηρακλείτσα στην παραλιακή ζώνη και εκατέρωθεν της οδού Μελίνας Μερκούρη δεν πραγματοποιήθηκε για τεχνικούς λόγους και θα υλοποιηθεί το Σάββατο13-11-2021 από ώρα 08:30 έως 15:00».