Θεμελιώθηκε το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέου Ζυγού [φωτογραφίες]

Συνεργασία Μητρόπολης, Αντιπεριφέρειας, Δήμου Καβάλας και δωρητών «για να παραδοθεί το συντομότερο το κτίριο στους πιστούς της περιοχής»

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 14 Νοεμβρίου 2021 η τελετή θεμελίωσης του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον Νέο Ζυγό, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ. Στέφανο.

Στην τελετή έδωσαν το «παρών» ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πασχαλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής, o πρόεδρος του Δημοτικής Κοινότητας Ζυγού Ντέμης Κοτσακίδης και πλήθος πιστών από την ευρύτερη περιοχή.

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «ο Δήμος Καβάλας θα στηρίξει την προσπάθεια κατασκευής του Πνευματικού Κέντρου, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου και την Αντιπεριφέρεια Καβάλας, για να παραδοθεί το συντομότερο δυνατόν το συγκεκριμένο κτίριο στους κατοίκους του Νέου Ζυγού».

«Είναι πολύ σημαντικό», συμπλήρωσε ο Δήμαρχος, «να ενώσουν τις δυνάμεις τους όχι μόνο οι φορείς του τόπου μας, αλλά και οι δωρητές για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει».

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή θεμελίωσης