Η Καβάλα γιορτάζει την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Ανακοινώθηκε από την Αντιπεριφέρεια Καβάλας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Το πρόγραμμα του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, στην πόλη της Καβάλας, το οποίο περιλαμβάνει απόδοση τιμών, επίσημη δοξολογία και κατάθεση στεφανιών, ανακοινώθηκε από την Αντιπεριφέρεια Καβάλας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 έχει ως εξής:

Γενικός Σημαιοστολισμός σε όλη την επικράτεια, από την  8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2021. Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2021.

08:00: Επίσημη Έπαρση Σημαίας στην Πλατεία Ελευθερίας

10:00: Απόδοση τιμών με μέριμνα της ΧΧΤΘΜ.

10:30: Επίσημη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στεφάνου. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο κ. Θεόδωρος Τζατζάρης, Ταξίαρχος ε.α., πρώην Πρόεδρος ΕΑΑΣ/Καβάλας.

11:00: Επιμνημόσυνη Δέηση στο μνημείο των Ηρώων.

11:15: Κατάθεση Στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων της πόλης από τους Βουλευτές, τον Δήμαρχο Καβάλας, τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, τον Στρατηγό Διοικητή της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, τον Αντιπρόεδρο του ΔΙΠΑΕ, τον Δ/ντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τον Διοικητή της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Καβάλας, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Νήσων Βορείου Αιγαίου, τον Πρόεδρο της Εθνικής Ένωσης Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, τους Προέδρους των Αντιστασιακών Οργανώσεων.
Τήρηση Ενός Λεπτού Σιγής στη Μνήμη των Ενδόξως Πεσόντων.
Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.
Πέρας Τελετής.
16:40: Υποστολή Σημαίας στην Πλατεία Ελευθερίας.