Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου. Νεκρός ο πιλότος από τη Δράμα

Τα συντρίμμια βρέθηκαν από ελικόπτερο Super Puma της 384 Μοίρας, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας-Έρευνες για τα αίτια της πτώσης του αεροπλάνου

Κοντά στην Άνω Αμυγδαλή στην περιοχή του Μαυροβουνίου στη Λάρισα εντοπίστηκαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεκρός 62χρονος πιλότος, Σταύρος Τσιγάλογλου από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας και τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου του που αγνοούνταν εδώ και μέρες [διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ].

Τα συντρίμμια βρέθηκαν την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 από ελικόπτερο Super Puma της 384 Μοίρας, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας. Στο σημείο επιχείρησαν ομάδες διασωστών, μεταφέροντας τη σορό του 62χρονου.

Σωστικά συνεργεία και οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου 2021, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από τη Θήβα προς τη Δράμα με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αεροσκάφος είδε ηλικιωμένος στην περιοχή του Αχιλλείου Λάρισας, ενώ από την περιοχή των Καναλίων Μαγνησίας υπάρχουν πληροφορίες όταν ακούστηκε ένας κρότος στην περιοχή. Τα αίτια της πτώσης του αεροπλάνου ερευνώνται.